FÖR FÖRSÄLJNINGSLAG

Stäng fler affärer med mindre arbete.

Ge ditt säljteam en kraftfull plattform för hantering av potentiella kunder som maximerar synlighet och samtidigt förbättrar äktheten och kvaliteten på dina potentiella kunder.

Övergiven Formulär LagFörsäljning

Se hela bilden. Få mer försäljning.

Få omedelbar tillgång till privilegierad data samtidigt som du spårar aktivitet i hela din databas. Effektivisera alla aspekter av lead management med Responser.

Automatiserad validering av potentiella kunder

Lägg mindre tid på att validera kontaktinformation och mer tid på att sälja. Responser verifierar automatiskt och telefonnummer och e-postadresser så att du inte behöver.

Delning med ett klick

Förhindra att potentiella kunder glider mellan stolarna med en 1-klick-URL och direktdelning till populära meddelandeappar. Hitta information snabbt samtidigt som du ser till att uppföljningarna slutförs i tid.

Finkornig analys

Finkornig analys

Responser gör det möjligt att komma igång med en ledning p ett ögonblick. Vet allt som finns att veta från början, inklusive en besökares geografiska plats, IP-information och mer.

Hantera leads utan krångel.

Sluta slösa tid på att leta efter detaljer.

Sluta slösa tid på att leta efter detaljer.

Minska den tid det tar att förbereda sig för ett säljsamtal. Håll kontaktuppgifter, historisk kommunikation och företagsinformation till hands.

Prioritera leads som betyder mest.

Prioritera leads som betyder mest.

Maximera produktiviteten genom att prioritera potentiella kunder efter deras intressenivå. Konvertera fler leads, stäng fler affärer och fokusera på det som är viktigast med Responser.

Håll dig uppdaterad över hela linjen.

Använd ett centraliserat tillvägagångssätt för leadshantering som automatiskt organiserar all tillgänglig kontaktinformation i detaljerade profiler samtidigt som du spårar interaktioner mellan ditt säljteam.

Övervaka nyckelprestandamått.

Få automatiskt aviseringar om nya potentiella kunder samtidigt som du får handlingskraftiga insikter över nyckelmått, inklusive övergivna formulärfältsanalyser. Ta kontroll över leadgenereringsprocessen med Resposer.

berika dina formulärdata
Allt du behöver för att anpassa din försäljningsuppföljning utan ansträngning.
Responser
Marknadsföring
Mest Form 
Leverantörer
Spara partiella inlämningar?
Spåra hänvisningar på partiella inlämningar?
Inbyggd e-autosvarare?
Visa användarens plats, IP-typ och organisation?
Rädda alla Formulär För senare automatiskt (Formulär Återhämtning)?
Se alla formulärfunktioner
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish