Visualisera dina bokningar för bättre marknadsföring

Resor och turism

När restriktionerna gradvis lättar står rese- och turismbranschen på gränsen till en massiv boom. Byråer och sajter som effektivt kan organisera leadsdata kommer att vinna mycket. Men däri ligger problemet - hur tar du reda på var dina leads kommer ifrån. Ännu viktigare, hur ser man skillnaden mellan en äkta lead och en bedräglig?

Övergiven Formulär industrierResor och turism
Lokalisera. Bekräfta. Konvertera.

Lokalisera. Bekräfta. Konvertera.

Med Responsers kraftfulla plattform för hantering av potentiella kunder har du tillgång till geografiska leadsdata, automatisk validering av leads och möjligheten att intuitivt visualisera varje leads resa. Fatta mer intelligenta marknadsföringsbeslut och spara marknadsföringskostnader samtidigt.

Spåra bokningar efter plats

Se var dina bokningar kommer. Skapa en välgrundad marknadsföringsstrategi för att fokusera på regioner med hög tillväxt snarare än en spray-and-pray-strategi.

Visualisera varje leads resa

Få djupa insikter om dina potentiella kunder med geografiska data och en visuell resekarta. Ta reda på var varje lead är, oavsett om de är förlovade eller inte, och var de är på sin resa.

Omedelbar validering av potentiella kunder

Eliminera potentiella kunder av låg kvalitet omedelbart och automatiskt via telefon-/e-postvalidering. Fokusera på potentiella kunder med högt värde som sannolikt kommer att konvertera.

Mätning från start till konvertering

Omfattande formulärspårning ger dig alla nödvändiga insikter för att se vad som fungerar och vad som inte fungerar, med plats- och produktspecifika omvandlingsfrekvenser.

Latest articles in

Resor och turism

Browse all articles

Sluta flyga blind med marknadsföringsutgifter

Det är viktigt att veta vilka dina leads är och var de har sitt ursprung i alla branscher – ännu mer inom resor. Med Responser, har du enkel åtkomst till all denna data och mer.

FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish