Förenkla Lead Management i din advokatbyrå

juridiska tjänster

Dina leads är otroligt dyra att skaffa, hantera och behålla, samtidigt som de är extremt värdefulla. Så närhelst en lead överger en av dina formulär, går du miste om en hel del intäkter. Tyvärr, formulär övergivande är en pågående fråga för många advokatbyråer, som en överväldigande formulär processen resulterar i dåliga färdigställandegrader. Låt inte ditt eget företag bli offer för denna fråga

Övergiven Formulär industrierJuridiska tjänster
Återta. Remarketing. Nå ut.

Återta. Remarketing. Nå ut.

Responsers centraliserade lead management gör det enkelt för din advokatbyrå att hålla reda på sina nuvarande och potentiella kunder. Formulärsparande och en autosvarare säkerställer samtidigt att ett övergivet formulär inte garanterar ett förlorat lead.

Förvandla partiella potentiella kunder till omvandlingar

Om någon överger ett formulär kan du se uppgifterna de har tillhandahållit, vilket ger dig en andra chans att nå dem och följa upp om det finns ett fall.

Optimera din marknadsföring

Bestäm var dina marknadsföringsutgifter kommer att ha störst effekt och se en uppdelning av varje specifik kanal.

Dra nytta av handlingsbara insikter

Visualisera hela leadhanteringsprocessen genom flera KPI:er. Ta reda på vilka advokater som konverterar och vilka som har en hög nedläggningsfrekvens – och varför.

Anslut med förlorade potentiella kunder

Spara dyra leads genom den fullt inkluderade autosvararen. Ta tillbaka människor som har övergett sin form.

Identifiera nya intäktsströmmar

Se var dina leads kommer ifrån och identifiera potentiella möjligheter till expansion och partnerskap. Optimera dina befintliga tjänster och potentiellt få in nya kunder.

Latest articles in

juridiska tjänster

Browse all articles

Handlingsbara data, konkreta insikter

En enstaka förlorad ledning kan bli oerhört dyrt för ditt företag. Med Responser, kan du hjälpa till att se till att du inte drabbas av den kostnaden lika ofta – och optimera ditt företag i processen.

FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish