Förbättra omvandlingar, få kontakt med kunder, känna till dina potentiella kunder

igaming

Du arbetar med tusentals affiliates. Antalet leads som kommer till din webbplats vid varje given tidpunkt är uppriktigt sagt överväldigande. Men hur många av dessa leads konverterar faktiskt och hur många av dem överger din webbplats? De flesta iGaming-företag har en genomsnittlig andel avhopp på cirka 58 % från visning till start – vi kan hjälpa dig att göra bättre.

Övergiven Formulär industrieriGaming
Gå igenom och hitta dina mest värdefulla potentiella kunder

Gå igenom och hitta dina mest värdefulla potentiella kunder

Människor har inte alltid ett hasardspelstänkande, så om någon överger ett formulär på din webbplats måste du remarketing till dem omedelbart. Med Responser, du kan göra precis det, samtidigt som du automatiskt validerar dina potentiella kunder. Ännu viktigare är att vår plattform ger dig djupa insikter om vilka dina leads är, vilket gör att du kan få kontakt med dem så mycket mer effektivt.

Främja omvandlingar i rätt tid

Om en potentiell kund överger sin form ska du omedelbart och automatiskt följa upp dem och erbjuda merförsäljning och/eller kampanjer för att öka konverteringar.

Mät din marknadsföring

Bestäm vilka marknadsföringskanaler och affiliates som ger dig de mest kvalificerade potentiella kunderna. Filtrera efter källa, geografi, formulärets fullständighet och mer för att se var du leder till meningsfulla resultat.

Se dina styrkor

Filtrera dina resultat efter spel, bonusar och mer för att avgöra vilka delar av din webbplats som fungerar bra och var du kan förbättra dig.

Öka ditt långsiktiga värde

Hitta dina outnyttjade marknader och se var du är dominerande, använd sedan denna information för att bygga en lojal bas av långsiktiga, återkommande användare.

Senaste artiklarna i

igaming

Bläddra bland alla artiklar

Ta ett mer beräknat tillvägagångssätt

Att upprätthålla ett företag, särskilt i ett konkurrensutsatt område som iGaming, är alltid lite av en chansning. Men med rätt leadshantering och återfångande verktyg kan det göras betydligt mindre. Responser kan vara just det för ditt företag — kontakta oss för att lära dig mer

FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish