Lead- och noteringshantering har aldrig varit enklare

Fastighetsfastigheter & mäklare

Oavsett om du arbetar inom kommersiella fastigheter, bostadsfastigheter eller som en del av en fastighetsförmedling, finns det en viss spänning i det du gör. En viss nivå av tillfredsställelse i att hitta den perfekta kontorslokalen eller förvandla ett hem till något helt nytt. För att kunna njuta av den upplevelsen måste du dock kunna hantera dina fastighetsannonser.

Övergiven Formulär industrierFastighetsfastigheter & mäklare
Flexibilitet, centralisering, kommunikation

Flexibilitet, centralisering, kommunikation

Med Responser, får du en allt-i-ett-lösning för att flexibelt organisera dina listor, förenkla din hantering av potentiella kunder och låta var och en tillhandahålla en föredragen kontaktmetod . Minska antalet övergivna formulär och undvik att gå miste om potentiella kunder.

Automatiserad validering av potentiella kunder

Se till att en leads kontaktinformation är validerad innan du ansluter. Fokusera på legitima, värdefulla leads och undvik att slösa tid på falska sökande

Full insyn i dina potentiella kunder

Inom fastigheter, ju mer du vet om en köpare eller säljare, desto mer effektivt kan du skräddarsy ditt tillvägagångssätt. Med Responser, får du tillgång till djupa insikter och kan filtrera dina potentiella kunder efter kategorier inklusive: Geografisk spårning, Region & Demografisk data

Bättre leadvisualisering

Responser låter dig snabbt avgöra var varje lead har sitt ursprung, vilken plattform de använde och var de fick åtkomst till eller såg en viss lista.

Förstärk ditt förhållningssätt

Optimera din generering av potentiella kunder genom att avgöra vilka fält som orsakar att leads avbryts och förbättra den övergripande användarupplevelsen av din webbplats.

Latest articles in

Fastighetsfastigheter & mäklare

Browse all articles

Tappa aldrig en ledning igen

Listor och leads är livsnerven i fastigheter, och med Responser, kan du se till att din inställning till båda är så optimal som möjligt.

FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish