Spåra din försäljning på alla plattformar

Bil

För både bilhandlare och uthyrningsbyråer kan spårning av konverteringar vara en logistisk mardröm. Du måste samla in data om flera produkttyper och modeller över flera försäljningsplattformar, och du måste på något sätt hantera det utan att alienera dina potentiella kunder. Du förlorar tillräckligt många kunder för att bli övergivna som det är – du har inte råd att förlora ännu mer på en betungande inlämningsprocess.

Övergiven Formulär industrierBil
Alla konverteringsdata, inget av huvudvärken

Alla konverteringsdata, inget av huvudvärken

Responser erbjuder en allt-i-ett-lösning för både konverteringsspårning och spårning/återhämtning av potentiella kunder. Med partiell inlämningssparning, automatisk validering av leads och möjligheten att organisera leaddata på en detaljerad nivå, ger det dig inte bara den data du behöver, utan möjliggör också bättre övergripande leadshantering. Få djupare insikter i omvandlingar och återfå värdefulla leads.

Dra ner på förlorade leads

Skicka påminnelser via e-post med specialerbjudanden till kunder som överger delvis formulär. Knuffa ledningar som är på staketet i rätt riktning.

Förenklad bokning

Synkronisera med en kunds kalender och spara all licensinformation och annan relevant information. Snabba upp bokningsprocessen och minska användarfel.

Regionspecifik omvandlingsspårning

Filtrera potentiella kunder, omvandlingsfrekvenser och återhämtningsfrekvenser över platser, regioner och städer. Få en fullständig översikt över prestanda för att bättre identifiera flaskhalsar.

Schemalägg fler provkörningar

Validera potentiella potentiella kunder automatiskt för att undvika falska inlämningar och se till att du schemalägger med riktiga människor.

Latest articles in

Bil

Browse all articles

Vägen till bättre konverteringshantering

Omvandlingsspårning behöver inte vara besvärlig, och formavbrott behöver inte resultera i en förlorad potentiell kund - Responser gör det enkelt att hantera båda.

FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish