Vad är Visual Form Builder?

Det visuella Formulär Builder anses vara den enklaste och enklaste WordPress-plugin som gör den komplexa processen av formulär skapa en smidig sådan. Det är den mest imponerande gratis formulär byggare som skapar kontakt formulär snabbt. Utan någon expertis eller någon annan färdighet kan användarna bygga nästan vilken som helst formulär enligt deras krav. Med en flexibel layout som gör att användarna kan hantera det slutliga utseendet på sina formulär, det visuella formulär builder innehåller också många andra imponerande funktioner som hjälper till att skapa progressiva formulär för en rad tillfällen.

Nyckelfunktioner i Visual Form Builder

De Visuell Formulär Byggare består av ett intuitivt dra-och-släpp-system som låter användarna arbeta smart, även nybörjare, med att skapa och hantera formulär. Den består av en samling av formulär fält som genererar formulär enkelt som sektioner, kryssrutor, rullgardinsmeny, flervalsalternativ, URL och många andra. Med sitt filuppladdningsfält kan användarna ladda upp flera filer med förhandsvisningar av word-dokument, skärmdumpar och pdf-filer. Dessutom, med VFB Pro, får användarna tillgång till andra widgetfält också.

Det visuella formulär builder innehåller också flexibla gränssnitt för både admin och front-end som ändras enligt skärmstorleken. Denna funktion ser till att formulär ser bra ut på alla enheter eller stationära datorer, oavsett tema, vilket ger användaren mer tid att fokusera på att skapa formulär snarare än UI.

Det erbjuder också ett alternativ att duplicera formulär som minimerar behovet av att skapa samma formulär med samma fält upprepade gånger, med en Bulk Add Options-funktion som tillåter import av olika uppsättningar alternativ. Dessutom varnar det användarna omärkligt när de gör något misstag.

Den har också ett enkelt verifieringssystem för att hålla spammare borta från din inkorg, eftersom det kommer att be respondenterna att svara på en mänsklig verifieringsfråga innan de skickar in sitt formulär. Det sparar också alla formulärinlämningar tillsammans med andra detaljer som Views, Export, Sorter och sök igenom poster i sin inbyggda databas.

Visual Form Builder Extension & Addons

Några av tilläggen och tilläggen för Visual Form Builder för att skaffa fler funktioner och automatisera arbetet enklare är MailChimp, Campaign Monitor, FreshBooks, Highrise och PayPal.

Formtyper för Visual Form Builder

Med sina många fälttyper och rubriker, det visuella formulär byggare arbetar med nästan alla typer av kontakt formulär som evenemangsregistrering formulär, undersökning formulär, inbjudan formulär, etc. Det låter användaren designa sina formulär, enkel eller komplex, enligt deras önskemål.

Visual Form Builder-integrationer

Visual Form Builder pro tillhandahåller ett begränsat antal integrationer som användarna kan köpa separat. Dessa integrationskategorier är Formulärdesigner, Skapa inlägg, Visa poster, Skapa användare, Aviseringar och Betalningar.

Visual Form Builder Delvis formulärinlämningar

Tyvärr det visuella formulär builder erbjuder inte alternativet Spara partiell inlämning på grund av dess antispam-verifieringsfunktion. Det är nödvändigt att samla in alla uppgifter och poster för din formulär för bättre resultat. Men det är också viktigt att få lämpliga svar istället för spam som kommer att svämma över din inkorg med överflödiga e-postmeddelanden och orsaka kaos. Visuell formulär builder tillhandahåller ett lätt fungerande och tillgängligt text CAPTCHA-verifieringssystem som respondenterna måste fylla i innan de skickar in. De formulär kommer inte att skickas om respondenten inte klarar verifieringsfältet

Visual Form Builder Spara formuläret för senare

Visuell formulär builder låter användarna ta sin tid när de skapar och designar formulär för att undvika misstag. Den har ett Spara-alternativ i Skapa Formulär fliken som användarna kan använda för att spara det ofullständiga formulär och avsluta det senare. Efter att ha slutfört den kan de trycka på publicera, vilket kommer att göra formulär synlig för respondenterna. Användarna kan också förhandsgranska sina formulär innan de slutförs. För de tillfrågade ger det dock ingen räddning för senare alternativ.

Visuell Formulär Builder Abandoned & Halvfylld Formulär

Det visuella formulär byggare erbjuder inte en Abandoned Formulär funktion. Respondenten måste fylla i formulär och skicka in den för att deras data ska samlas in som var och en formulär innehåller ett textfält för mänsklig verifiering i slutet så att användaren och deras formulär kan undvika skräppost.

Formulärtratt för visuell formbyggare

Vi kunde inte hitta någon formtrattanalys i Visual Form Builder

Visual Form Builder Autosvarare för e-post

Fliken för e-postinställningar i visual formulär builder erbjuder två typer av e-postmeddelanden; E-postmeddelanden och autosvar. Aviseringsmejlen vidarebefordrar alla inskickade formulär och data till den e-postadress som du angett. Autosvar fungerar lite annorlunda än e-postmeddelanden eftersom de skickar ett e-postmeddelande till respondenten automatiskt med ett anpassat meddelande och kopia av uppgifterna de fyllde i. Men det är nödvändigt att skapa din formulär med ett e-postfält för att den här funktionen ska fungera.<

Visuell Formulär FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

Formulär faq

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

berika dina formulärdata
Använda sig av Responser med din befintliga formulärleverantör.
Mest Form 
Leverantörer
Spara delformulärinlämningar?
Spåra hänvisningar på partiella formulärinlämningar?
Förfyll Formulär När användaren kommer tillbaka?
(även utan spara och återuppta eller redigera länkar)
Inbyggd e-autosvarare?
Visa användarens plats; Land, stat och stad?
Visa användarens IP-typ; Edu, Business, VPN, ISP?
Visa användarorganisationsinformation?
Visa användarens enhet, källa och medium?
Skickar omedelbar avisering om potentiella kunder?
Automatisk falsk/riktig e-postvalidering?
Automatisk telefonvalidering för 200+ länder?
Övergiven e-post öppnad & klickspårning?
E-posta autosvarare från anpassad domän?
Övergiven formulärfältsanalys?
Komplett trattanalys från formulärstartare till övergivna och återställda potentiella kunder?
Visa användaraktivitet tidsstämpel för alla potentiella kunder?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish