Vad är Ninja Formulär?

Ninja Formulär är en av de bästa dra och släpp WordPress formulär byggare. Ninja Formulär förenklar uppgiften formulär byggnad och som en tilltalande, användarvänlig estetik på WordPress formulär vilket kommer att få dig att känna dig som en professionell webbdesigner. Gränssnittet är nybörjarvänligt och kräver inte att du kan någon form av kod eller är en teknisk person. Alla formulär din design kommer att se professionell ut med ett dedikerat supportteam i bakgrunden.

Ninja Formulär Nyckelfunktioner

Ninja Formulär består av dra och släpp-fält, enkla rad- och kolumnlayouter, flersidiga formulär, villkorlig formulär. Ingen nivå av designerskicklighet krävs för att skapa en snygg formulär som kommer att smälta ihop med din webbplats. Du kan också ladda upp filer till formulär, skicka och exportera PDF-filer, Google Kalkylark och till och med hela Excel-filer. En annan funktion är den inbyggda e-posten, som låter dig meddela de personer som behöver det, direkt från formulär.

Med Ninja Formulär, kan du acceptera PayPal och kreditkortsbetalningar enkelt och med största säkerhet, från alla dina WordPress formulär. Du kan skicka enstaka betalningar, användarinmatade specifika belopp eller till och med ge dina kunder all kontroll att ändra betalningarna.

Ninja Formulär Tillägg och tillägg

Om du vill designa attraktivt formulär men kämpar med skickligheten och rätt plattform, kan du integrera din formulär med olika andra plattformar och verktyg. Ninja Formulär har olika av dessa tillägg som hjälper till mycket i skapandet av en formulär, Till exempel Zapier, WebMerge, Stripe och MailPoet.

Ninja formtyper

Ninja Formulär fungerar med alla typer av formulär eftersom det ger dig möjlighet att designa formulär. Du har valet att göra någon form av formulär och placera fälten och rubrikerna var som helst på kartan. Du kan skapa ett komplext och estetiskt utseende formulär, Inklusive formulär som inkluderar Google Kalkylark, PDF-filer och Excel-kalkylblad.

Ninja Form integrationer

Ninja Formulär är integrerad med flera typer, och det visar hur mycket skillnaden mellan helt anpassningsbar registrering och en generation formulär gör. Du kan utöka din e-postlista med alla dessa integrationer som inkluderar MailChimp, Constant Contact, Campaign Monitor, Salesforce, Zoho, Insightly och många fler.

Ninja Formulär Partiella inlämningar

Spara och ladda alla typer av formulär, även partiella inlämningar med den nya funktionen på Ninja Formulär känd som Save Progress. Partiella bidrag kommer att sparas innan de lämnas, men förloppet kommer inte att sparas om webbläsaren stängs utan att trycka på spara-knappen, och du kommer inte att kunna fortsätta.

Ninja Formulär Spara till senare

Ninja Formulär har en Spara Formulär för senare funktioner men det måste installeras och aktiveras innan funktionerna kan användas fullt ut. Funktionen låter dig spara en Ninja Formulär i vilket tillstånd som helst och återvänd till det när som helst du väljer att slutföra. Spara-knappen läggs till som ett fält och kan väljas precis som vilket annat fält som helst. Lastning av formulär görs på samma sätt, vilket är från lasten Formulär fält.

Ninja Formulär Övergiven & halvfylld Formulär

Nej, Ninja Web har inte en Abandoned Formulär funktion, som alla formulär måste antingen fyllas i helt eller sparas innan du avslutar. En övergiven formulär kommer inte att sparas, och du måste börja om från början.

Ninja formtrattar

Ninja Formulär E-posta Autosvarare

Nej, Ninja Formulär har inte autosvar för e-post och har inte heller några konfigurerade e-postmeddelanden.

Ninja Formulär faq

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

Formulär faq

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

berika dina formulärdata
Använda sig av Responser med din befintliga formulärleverantör.
Mest Form 
Leverantörer
Spara delformulärinlämningar?
Spåra hänvisningar på partiella formulärinlämningar?
Förfyll Formulär När användaren kommer tillbaka?
(även utan spara och återuppta eller redigera länkar)
Inbyggd e-autosvarare?
Visa användarens plats; Land, stat och stad?
Visa användarens IP-typ; Edu, Business, VPN, ISP?
Visa användarorganisationsinformation?
Visa användarens enhet, källa och medium?
Skickar omedelbar avisering om potentiella kunder?
Automatisk falsk/riktig e-postvalidering?
Automatisk telefonvalidering för 200+ länder?
Övergiven e-post öppnad & klickspårning?
E-posta autosvarare från anpassad domän?
Övergiven formulärfältsanalys?
Komplett trattanalys från formulärstartare till övergivna och återställda potentiella kunder?
Visa användaraktivitet tidsstämpel för alla potentiella kunder?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish