Vad är Jotform?

JotForm är en online utan kod formulär-skapa plattform med en enkel design men förbättrad kompetens som tillåter användare att producera och publicera olika formulär, generera ifyllbar PDF formuläroch samla in och spela in svar från publiken. Den består av en medfödd dra-och-släpp-funktion som förvandlar din formulär bygga upplevelsen till en otroligt smidig sådan.

JotForms nyckelfunktioner

Med sin förmåga att skapa professionellt designade formulär och undersökningar med ett brett utbud av stylingalternativ, JotForm påskyndar dina vardagliga uppgifter genom att förenkla dem och göra dem mycket anpassade. Det hjälper till att samla in beställningar, genomföra kundundersökningar, sälja produkter och skapa jobbansökningar.

Huvudfunktionen hos JotForm är det enorma biblioteket av mallar som det erbjuder som låter dig skapa formulär, oavsett om det är undersökningar för marknadsundersökningar eller sysselsättning formulär. Den består av över 10,000 mallar som gör formulär- gör det enkelt eller bombardera dig med idéer för att göra din mall från grunden eftersom den också erbjuder en mängd olika verktyg.

JotForm har också en design med en fråga per sida och ett alternativ att lägga till en inlämningsväxel på varje sida för att samla in responsiv och ej inskickad data. Den låter dig lägga till dina logotyper och erbjuder ett urval av slående bakgrunder, animationer och färgscheman för att komplettera din företagslogotyp. En annan egenskap hos JotForm är dess villkorliga logik för att skapa dynamisk formulär, vilket är ett utmärkt sätt att få interaktiva och beräknade resultat. Den innehåller också ett verktyg för att visa formulär fält enligt respondenten, vilket gör att de kan vara mer aktiva och uppmuntrar dem att fylla i formulär.

JotForm Extensions & Addons

Några av tilläggen och tilläggen för JotForm är Databox, ActiveCampaign, Zapier, Zuko, Google anmälare och Integromat.

JotForm-formulärtyper

Med sin enkla design i kombination med avancerade förmågor är JotForm en otrolig online formulär byggplattform som skapar interaktiv online och pdf formulär inom sekunder. Det gör att du kan generera alla typer av undersökningar och formulär som Application Formulär, Inskrivning Formulär, Bli Medlem Formulär, Award Formulär, Prenumeration Formulär, Omröstningar, Donation Formulär, etc. Den erbjuder också en funktion hos JotForm-tabeller för kontinuerliga och sömlösa samarbeten.

JotForm-integrationer

JotForm låter dig uppgradera din upplevelse av online formulär med en bred utbud av integrationer med att ständigt utvecklas formulär applikationer. Det hjälper till bättre kommunikation och förståelse med din publik. Dessa integrationer klassificeras i Analytics och rapportering, bloggintegrationer, CMS- och CRM-integrationer, fildelning och lagring, betalningsprocessorer, kartapplikationer, datahanteringsapplikationer och e-postapplikationer.

JotForm partiella inlämningar

>I JotForm är det nödvändigt att trycka på knappen Skicka för att samla in data. Men för att spara partiella inlämningar kan du skapa formulär med mer än en sida och lägg till flera skicka-knappar för att samla in så mycket data som möjligt. Dessutom innehåller JotForm ett redigeringsalternativ som du kan e-posta till respondenten för att slutföra sin inmatning. Du kan se den information som inte har skickats in med användarens sessions-URL

JotForm Spara för senare

JotForm förstår svårigheten med att fylla en 10-sida formulär i endast en sittning. Användarna kan bli trötta eller en nödsituation kan inträffa. För att undvika förlust av dina data erbjöd JotForm en två-formulär lösning med komponenten Sidbrytning. Men de modifierade den till en enkel integrerad funktion genom att sätta upp en 'Fortsätt formulär senare' alternativ nyligen som eliminerar eventuella framtida förluster.

JotForm Abandoned & Half Fylld Formulär

>Tyvärr innehåller JotForm inte en funktion för att lämna formulär, men med möjligheten att lägga till flera skicka-knappar kommer uppgifterna som fylls i av respondenten att registreras.

JotForm-formulärtrattar

JotForm innehåller sin egen Form Analytics som hjälper till att hålla reda på och förstå publiken. Det inkluderar:
- Antal inlämningar (per månad eller år)
-Antal visningar
- Respondentens plats
- Enheten som används
-Omvandlingsfrekvens
-Snittid

JotForm Email Autosvarare

JotForm fungerar med två typer av e-postvarningar, e-postmeddelanden och e-post för autosvar. E-post med autosvar låter dig skicka ett snabbt och redan utarbetat svar till respondenterna tillsammans med en kopia av deras inlämnade data. På samma sätt, i ett aviseringsmejl, får du ett meddelande när respondenten fyller i ditt formulär så att du kan svara med ett meddelande och deras data, eftersom det inte alltid är rätt sätt att skicka ett e-postmeddelande direkt.

Jotform faq

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

Formulär faq

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

berika dina formulärdata
Använda sig av Responser med din befintliga formulärleverantör.
Mest Form 
Leverantörer
Spara delformulärinlämningar?
Spåra hänvisningar på partiella formulärinlämningar?
Förfyll Formulär När användaren kommer tillbaka?
(även utan spara och återuppta eller redigera länkar)
Inbyggd e-autosvarare?
Visa användarens plats; Land, stat och stad?
Visa användarens IP-typ; Edu, Business, VPN, ISP?
Visa användarorganisationsinformation?
Visa användarens enhet, källa och medium?
Skickar omedelbar avisering om potentiella kunder?
Automatisk falsk/riktig e-postvalidering?
Automatisk telefonvalidering för 200+ länder?
Övergiven e-post öppnad & klickspårning?
E-posta autosvarare från anpassad domän?
Övergiven formulärfältsanalys?
Komplett trattanalys från formulärstartare till övergivna och återställda potentiella kunder?
Visa användaraktivitet tidsstämpel för alla potentiella kunder?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish