Vad är Forminator?

Forminator är en av de enklaste att använda Worpress formulär byggare och kommer väl till pass när du har att göra med alla och alla typer av webbplatser. Detta är inte en vanlig plug-in eftersom den fungerar effektivt med flera typer av formulär som kontakt formulär, beställa formulär, betalning formulär, e-post formulär, feedback-widgets och interaktiva omröstningar som ger resultat i realtid. Plugin-programmet är också perfekt synk med tjänsteuppskattare, registreringsföretag och betalningsalternativ som Paypal och Stripe. Buzzfeed-stilen "inget fel svar"-frågesporter är också tillgängliga på plugin-programmet.

Forminatorns nyckelfunktioner

Några av de viktigaste funktionerna i Formator inkludera en dra och släpp visuell byggare för enkel installation och tillägg formulär till WordPress-webbplatsen. Detta hjälper dig också att samla in information, skapa mer interaktivt innehåll och producera fler konverteringar med Forminator. Andra funktioner som är tillgängliga på Forminator är omröstningarna som hjälper dig att samla in användarnas åsikter tillsammans med flera inställningar och anpassningsverktyg.

Frågesporter är en annan funktion som är tillgänglig på Forminator och låter din publik ta roliga frågesporter som de kan dela på sina sociala medier.
Beräkningsfunktionen samlar in informationen, genererar leads, tar emot beställningar och engagerar publiken längre in i formuläret. Med Forminator kan du också samla in olika sorters betalningar, som Stripe och Paypal, som båda är integrerade i systemet.

Forminator-tillägg och tillägg

Vissa formulärtillägg och tillägg som följer med Forminator inkluderar GamiPress som ökar interaktionen med webbplatsen, Buddy Boss som meddelar dig om alla prestationer, Grassblade Integration, Leaderboards som inkluderar och exkluderar specifika användare och tilldelar roller, och BuddyPress Group Leaderboard som lägger till en anpassningsbar flik på gruppen med en topplista för gruppmedlemmar

Forminator-formulärtyper

Forminator arbetar effektivt med flera typer av formulär som kontakt formulär, beställa formulär, betalning formulär, registrering formulär,  Formuläroch e-post formulär. Alla dessa formulär har sin egen uppsättning funktioner och plugin-program integrerade i dem, och du kan ta dem till nästa nivå genom att välja formulär fält, anpassa inställningar, ändra deras stilar och beteende.

Forminator-integrationer

Forminator är full av tredjepartsintegrationer, särskilt populära sådana och favoriter, som t.ex Hubspot, Campaign Monitor, ActiveCampaign, Google Lakan, Zapier (som ansluter dig till +1000 appar), Trello, MailChimp, AWeber och Slack.

Inlämningar av delformulär från Forminator

Forminator tillåter inte formulär ska delvis sparas men har nyligen introducerat en plug-in som ger möjlighet att skapa stora formulär och låter användare spara sina framsteg, komma tillbaka och redigera sina formulär och inlägg när som helst de önskar. Ett annat plugin-program fanns tidigare som tillät samma funktioner, men cookies skulle bara lagras i 15 dagar och informationen skulle raderas senare. Med denna senaste plug-in har informationen inget utgångs-/raderingsdatum.

Forminator Spara formuläret för senare

Formulär kan sparas för att skickas in senare på Forminator, och sparas i utkasten. Förutom att spara till senare formulär kan också tilldelas en standardförfattare och publiceras omedelbart. Spara din formulär i utkastet och skicka in det när som helst du känner dig lätt.

Formator Formulär Övergivenhet & halvfylld Formulär

Forminator har inte en övergiven formulärfunktion, även om personalen på grund av efterfrågan har planerat att släppa funktionen snart, ingen beräknad tid har getts. Efterfrågan på denna funktion kan ses på formulärets utvecklingssida. En annan funktion som har efterfrågats är aviseringen för när en användare överger ett formulär utan att skicka in, och även den funktionen förväntas släppas snart.

Forminator form trattanalys

Forminator Email Autosvarare

Forminator är extremt effektiv när det kommer till e-post och bortsett från att automatiskt svara på e-post, gör sajten svarstiden för e-post mycket smidigare. Frågesträngsverktyget förfyller informationen för besökare och levererar formulär till de relaterade teamen via e-postdirigering.

Formator

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

Formulär faq

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

berika dina formulärdata
Använda sig av Responser med din befintliga formulärleverantör.
Mest Form 
Leverantörer
Spara delformulärinlämningar?
Spåra hänvisningar på partiella formulärinlämningar?
Förfyll Formulär När användaren kommer tillbaka?
(även utan spara och återuppta eller redigera länkar)
Inbyggd e-autosvarare?
Visa användarens plats; Land, stat och stad?
Visa användarens IP-typ; Edu, Business, VPN, ISP?
Visa användarorganisationsinformation?
Visa användarens enhet, källa och medium?
Skickar omedelbar avisering om potentiella kunder?
Automatisk falsk/riktig e-postvalidering?
Automatisk telefonvalidering för 200+ länder?
Övergiven e-post öppnad & klickspårning?
E-posta autosvarare från anpassad domän?
Övergiven formulärfältsanalys?
Komplett trattanalys från formulärstartare till övergivna och återställda potentiella kunder?
Visa användaraktivitet tidsstämpel för alla potentiella kunder?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish