Vad är Form Assembly?

FormAssembly är en kraftfull online formulär byggare och datainsamlingsplattform. Idealiskt utformad för kunder i olika branscher med ett specifikt fokus på finansiella tjänster, högre utbildning och hälsovård, är FormAssembly en flexibel plattform med en anpassningsbar formulär-skapare och stark integration till Salesforce och andra applikationer. Den hanterar din tid och dina pengar genom att skapa smidigt formulär och sammanställa data för att få maximal användning av den.

Formmontering nyckelfunktioner

FormAssembly hjälper företag och industrier att ta sig ur pappersfängelset för ett bättre, smidigt och snabbt arbetsflöde med sin online formulär som är anpassningsbara och mycket säkra. Den samlar in data och sätter ihop den utan krångel. Den har också en e-signatur som hjälper till att få signaturer från respondenterna utan penna och papper.

Med ett enkelt och lättanvänt dra-och-släpp-gränssnitt erbjuder ForAssembly funktioner som påskyndar dina uppgifter genom att göra dem enkla. Den erbjuder otaliga teman och stylingalternativ som hjälper till att underhålla och utveckla ditt företag. Den innehåller också element som gör formulär-skapa upplevelser enkelt som förfyllning, flera sidor formulär, och formulär med villkorlig logik som ändras enligt svaren, beräknade fält och förhandsgranskning av svar.

FormAssembly förstår nödvändigheten av att hålla den insamlade informationen säker eftersom den varierar från okänslig information till mycket känslig information. Det tar initiativ för att se till att dess kunder och intressenter är säkra tillsammans med deras data.

Dessa åtgärder inkluderar:
• Val av leverantör
•Tredjepartsrevisioner
•Ingen dataåtkomst
•Programvara
•GDPR/HIPAA-efterlevnad, PCI DSS Level 1-certifiering
• Säkerhetskopiering och datalagring

FormAssembly tillhandahåller också otroliga betalningsintegrationer med PayPal, Stripe, etc som hjälper till att samla in betalningar för evenemang eller donationer för vilken organisation som helst och möjliggör lätt e-handel. Dessutom är FormAssembly-planer kompatibla med PCI DSS-nivå 1 som gör den mer skyddad.

Form Assembly Extensions & Addons

Några av tilläggen och tilläggen för FormAssembly är Salesforce, Paypal, Google Lakan, Google Excel, Drupal, WordPress, etc.

Blankettsammansättning Blanketttyper

FormAssembly skapar smidigt och modernt formulär för nästan alla ämnen, företag eller tillfällen. Det fungerar med registrering formulär, Ansökan formulär, Kontakt formulär, HIPAA Medical Release formulär, Donation formulär, feedbackundersökningar, omröstningar, etc.

Form Assembly integrationer

För bättre svar och flexibilitet tillåter FormAssembly sömlösa integrationer med olika applikationer kategoriserade i fildelning och lagring, datahantering, betalningsprocessorer, etc. Några av dessa applikationer är Salesforce, WordPress, Google Excel, Google Sheets, MailChimp, AWeber, TaskRay, PayPal, Stripe, CapsuleCRM och många fler.

Blankettsammansättning Delvis formulärinlämningar

FormAssembly erbjuder alternativet Spara partiella inlämningar som gör att användarna kan se de data som inte har skickats in när respondenterna sparar sina ofullständiga svar eller ett fel uppstår under inlämningen. Dessa delvis färdigställda formulär registreras under svarsfliken för att undvika dataförlust och för att anvndarna ska kunna hämta så mycket data från den som de kan. Dessa ofullständiga svar har också ytterligare alternativ som inkluderar:

Visa svar: låter användarna se de delvis ifyllda uppgifterna
Redigera svar: låter användarna redigera formuläret
Återställ lösenord: skicka ett nytt lösenord till respondenten för att fylla i formuläret
Skicka påminnelse: skicka ett påminnelsemail till respondenten för att informera dem om deras ofullständiga formulär.
Slutför svar: markerar formuläret som komplett.

Formmontering Spara för senare

Skapar lång formulär är fördelaktigt eftersom de hjälper till att samla in tillräckligt med data, men för respondenterna att slutföra en lång formulär kan vara svårt eller ibland tröttsamt som resulterar i formulär övergivenhet eller ett oönskat svar från publiken. För att undvika negativ feedback från respondenterna tillhandahåller FormAssembly en Spara och återuppta-funktion i deras formulär som gör att respondenterna kan spara sina framsteg och fortsätta när som helst. De kommer omedelbart att få ett e-postmeddelande med instruktioner om hur de ska slutföra sina återstående formulär. Användarna kan enkelt aktivera detta alternativ från sidan Bearbetning.

Formulär hopsättning Formulär Övergivenhet & halvfylld Formulär

FormAssembly erbjuder inte en funktion för att lämna formulär eftersom den bara visar de svar som är ofullständiga och sparade av respondenterna. Respondenterna måste spara formuläret för att skicka det till användarens svarsflik för datainsamling.

Formulärsammansättning Formulärtrattanalys

FormAssembly innehåller sin egen Form Analytics som hjälper till att förstå publikens svar. Det inkluderar:

- Antal inlämningar (per dag, månad eller år)
-Antal visningar
Respondentens plats
Snittid
Färdigställandegrad
Antal ofullständiga formulär
Omvandlingsfrekvens

Form Assembly Email Autosvarare

FormAssembly tillhandahåller två typer av automatiska e-postsvar när en formulär lämnas in: Meddelanden och autosvararen. Den största skillnaden mellan dessa två automatiska svar är publiken. E-postmeddelanden skickar e-postmeddelanden till användaren som skapade formulär för att varna dem om bidragen. Standardmallen för e-postmeddelandet innehåller fullständiga svarsdata, slutförandetid och inlämningsdatum, tillsammans med ett alternativ för att anpassa ditt e-postmeddelande för att bara få den information du vill ha. Autosvararen genererar e-postmeddelanden som skickas till respondenterna när de skickar in en formulär som kan inkludera uppgifterna de lämnat in, ett orderkvitto eller ett enkelt tackmeddelande. Men för att aktivera autosvaret, formulär måste innehålla ett fält i e-postmeddelandet för att samla in respondentens autentiska e-post.

Formulär Vanliga frågor om montering

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

Formulär faq

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

berika dina formulärdata
Använda sig av Responser med din befintliga formulärleverantör.
Mest Form 
Leverantörer
Spara delformulärinlämningar?
Spåra hänvisningar på partiella formulärinlämningar?
Förfyll Formulär När användaren kommer tillbaka?
(även utan spara och återuppta eller redigera länkar)
Inbyggd e-autosvarare?
Visa användarens plats; Land, stat och stad?
Visa användarens IP-typ; Edu, Business, VPN, ISP?
Visa användarorganisationsinformation?
Visa användarens enhet, källa och medium?
Skickar omedelbar avisering om potentiella kunder?
Automatisk falsk/riktig e-postvalidering?
Automatisk telefonvalidering för 200+ länder?
Övergiven e-post öppnad & klickspårning?
E-posta autosvarare från anpassad domän?
Övergiven formulärfältsanalys?
Komplett trattanalys från formulärstartare till övergivna och återställda potentiella kunder?
Visa användaraktivitet tidsstämpel för alla potentiella kunder?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish