Vad är Everest Formulär?

Everest Formulär är ett lätt WordPress-plugin som skapar vackra formulär för användare för samtidiga och förbättrade resultat. Det genererar olika typer av formulär, såsom kontakt formulär, betalning formuläroch interaktiva frågesporter. Med sitt lättanvända gränssnitt och enkla verktyg, Everest Formulär plugin kan designa unik formulär på några minuter som är lyhörda för alla mobila skärmar och webbplatser.

Everest Formulär Nyckelfunktioner

Everest Formulär kan skapa formulär för otaliga ändamål med sitt enkla men intuitiva användargränssnitt. Den har en förenklad design speciellt konstruerad, med tanke på den lättanvända användarvänligheten. Med ett dra och släpp formulär byggverktyg, Everest Formulär omfattar alla formulär inställningar och adminpaneler i en ren design som låter användare skapa professionellt tilltalande formulär snabbt.

Everest Formulär erbjuder också olika fördefinierade formulär mallar med obligatoriska formulär fält som låter användare börja bygga formulär utan avbrott. Det hjälper till att göra arbetsflödet smidigt för bättre produktivitet. Det tillåter också användare att konstruera sina formulär och undersökningar från grunden med önskat formulär fält.

Med unika designlayouter stöder den också två kolumner formulär som ger formulär ett annorlunda och organiserat utseende. Everest Formulär låter användaren skapa obegränsat formulär som är lyhörda för alla skärmstorlekar.</p><p>Everest Formulär erbjuder en Pro-version som tillåter villkorlig logik för att få varierande resultat baserat på olika respondenters tankesätt. Plugin-programmet har också en översättningsfunktion som översätter formulär till andra språk som resulterar i mer interaktion från publiken.

Everest Formulär integreras med Honeypot och Google reCAPTCHA som användarna kan aktivera från formulär inställningar. Honeypot använder en unik kod som skiljer spambotarna från de faktiska användarna genom att tvinga dem att fylla i vissa särskilda fält som hindrar dem från att skicka in formulär. Google reCAPTCHA hjälper också till att undvika spam genom att använda användarvalidering.

Everest Formulär Tillägg och tillägg

Everest formulär erbjuder olika premiumtillägg och tillägg för en bättre och smidigare formulär-skapa erfarenhet. Några av tilläggen är Zapier, PayPal standard, Mailchimp, Stripe, E-postmall, Google lakan och många fler.

Everest Formtyper

Med en enkel design, Everest formulär arbetar med ett brett utbud av formulär som inkluderar kontakt formulär, betalning formulär, registrering formulär, Ansökan formulär, e-bok formulär, kundundersökning formulär, frågesporter och många fler. Det erbjuder också specifika integrationer enligt kraven för var och en formulär att höja dem.

Everest Form integrationer

Några av integrationsapplikationskategorierna för Everest formulär är CRM-applikationer, betalningsapplikationer, postapplikationer och många fler. Dessa applikationer inkluderar Convert Kit, Campaign Monitor, Survey Polls and Quiz, Geolocation, Style Customizer och många fler.

Everest Formulär Partiell Formulär Inlämningar

Everest Formulär innehåller inte Spara partiella inlämningar. Respondenterna måste lämna in sina formulär.

Everest Formulär Spara till senare

Everest Formulär erbjuder Spara Formulär för senare för användare att göra en unik formulär med tillräckligt formulär fält för datainsamling. Det ger ingen räddning formulär funktion för respondenter att undvika spam.

Med Everest Formulär Pro plugin, kan användarna bryta ner den långa formulär i sektioner för en bättre användarupplevelse.

Everest Formulär Övergivenhet & halvfylld Formulär

Everest formulär erbjuder inte en övergiven formulär funktion. Respondenten måste fylla i och skicka in formulär för att få sina uppgifter samlade.

Everest form trattanalys

Den senaste Everest Formulär Pro-tillägg ger användarna en avancerad formulär analysalternativ som hanterar deras formulär poster. Detta nya Pro-tillägg erbjuder en ny och förbättrad Dashboard Analytics-funktion som ger användarna detaljerad och organiserad statistik över deras formulär på ett grafiskt sätt. Användarna kan se den fullständiga informationen enligt deras krav på ett rent och organiserat sätt.

Instrumentpanelen inkluderar:

Rullgardinsmeny för val av formulär
Antal poster
Komplettera inlämningar
Ofullständiga och partiella inlämningar
Datumintervall
Enhetsuppdelning

Everest Form Email Autosvarare

E-postinställningar och svar är nödvändiga för användare eftersom det låter dem kontrollera var e-postmeddelandena ska levereras. Ett automatiskt bekräftelsesvar hjälper också till att bekräfta ett bidrag och förbättra interaktionen mellan användare och publik. I Everest formulär, kan användarna skapa ett obegränsat antal e-postmeddelanden som inkluderar: E-postmeddelande som aktiveras för användaren när en formulär skickas och ett meddelande via e-post skickas till den som svarar när de skickar in formulär. För e-postsvarare att arbeta, den formulär måste ha ett e-postfält för respondenterna att fylla i.

Everest Formulär faq

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

Formulär faq

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

berika dina formulärdata
Använda sig av Responser med din befintliga formulärleverantör.
Mest Form 
Leverantörer
Spara delformulärinlämningar?
Spåra hänvisningar på partiella formulärinlämningar?
Förfyll Formulär När användaren kommer tillbaka?
(även utan spara och återuppta eller redigera länkar)
Inbyggd e-autosvarare?
Visa användarens plats; Land, stat och stad?
Visa användarens IP-typ; Edu, Business, VPN, ISP?
Visa användarorganisationsinformation?
Visa användarens enhet, källa och medium?
Skickar omedelbar avisering om potentiella kunder?
Automatisk falsk/riktig e-postvalidering?
Automatisk telefonvalidering för 200+ länder?
Övergiven e-post öppnad & klickspårning?
E-posta autosvarare från anpassad domän?
Övergiven formulärfältsanalys?
Komplett trattanalys från formulärstartare till övergivna och återställda potentiella kunder?
Visa användaraktivitet tidsstämpel för alla potentiella kunder?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish