Vad är kontaktformulär 7?

Kontakt Formulär 7 är ett plugin för WordPress som helt och hållet gör WordPress-upplevelsen otroligt smidig. Den kan utföra en mängd olika funktioner. Några av dem inkluderar hantering av flera kontakter formulär, anpassa dem formulär och innehållet i posten med enkel uppmärkning. Kontakt formulär 7 är otroligt säker eftersom den innehåller Ajax-driven inlämning, CAPTCHA, Akismet skräppostfiltrering och många andra. Kontakt formulär 7 är ett effektivt plugin för att förbättra din övergripande WordPress-upplevelse.

Kontaktformulär 7 Nyckelfunktioner

Kontaktformulär 7 är en av de äldsta och mest populära plugins för WordPress-kontaktformulär. Det är införlivande i WordPress integrerade många utmärkande funktioner till det.

Textinmatningsfält är den vanligaste funktionen som kontaktformuläret 7 har att erbjuda. Det finns två typer av HTML-element för textinmatningsfält: enkelradsinmatning och flerradsinmatning. Kontaktformulär 7 erbjuder flera typer av formulärtaggar som representerar de två typerna av HTML-element; vissa inkluderar textfält, e-postfält, telefonnummerfält, ett URL-fält och textområde.

En annan unik funktion för kontaktformuläret 7 är nummerfälten. Kontaktformulär 7 tillhandahåller två typer av formulärtaggar för nummerfält, nämligen nummer och intervall.

Båda dessa formtaggar fungerar på samma sätt men ger det användargränssnitt som de erbjuder är annorlunda. Dessa nya formtaggtyper motsvarar HTML5-indatatyper, antal respektive intervall. Kontaktformuläret 7 stöder även datum och <em>datum*</em> typer av form-tagg som motsvarar datuminmatningstypen. HTML5 introducerade tidigare datuminmatningstypen och webbläsarna som stöder denna inmatningstyp återger ett datumfält som ett kalendertema gränssnitt som låter dig välja ett datum.

Utöver det innehåller kontaktformuläret 7 en mängd olika formulärtaggar som representerar alternativknappar, kryssrutor och rullgardinsmenyer. Radiofältet representerar en grupp radioknappar. På grund av kravet på radioknappar fungerar en radioformetikett som ett obligatoriskt fält. När det gäller kryssrutorna utgör både kryssrutorna och kryssrutorna* en grupp av kryssrutor. Kryssrutan*-fältet kräver att användaren markerar minst en av de givna rutorna.

Kontaktformulär 7 innehåller också en funktion som gör att dina användare kan ladda upp sina önskade filer via ditt formulär, och senare får du ett e-postmeddelande med bifogade filer. För att uppnå detta måste du inkludera filuppladdningsfält i ditt formulär och justera dina e-postinställningar som stöder de uppladdade filernas bifogade filer.

reCAPTCHA ger dig skydd mot spam och annat formulär av automatiserat missbruk. Kontakt Formulär 7s reCAPTCHA-integrationsmodul säkerställer att du kan blockera formulär som skickas in av spambots. Dessutom kontakt Formulär 7 gör att du kan infoga en egen CAPTCHA i din kontakt formulär för att förhindra att bots skickar in formulär.

Kontakt Formulär 7 främjar också användningen av frågesportsfunktionen. Med frågesportsfunktionen kan du skapa en slumpmässig fråga till dina användare. Den här funktionen hjälper också enormt till att undertrycka spambotarna från att skicka in formulär. Kontakt Formulär 7 främjar acceptansen formulär-taggtyp för att ytterligare stärka säkerhetsfaktorn för att representera acceptanskryssrutorna. Kryssrutorna för godkännande är praktiska för att bekräfta insändarens samtycke innan du skickar in för ett specifikt tillstånd.

Kontaktformulär 7 innehåller även andra funktioner som dolda fältfunktioner, skicka-knapp, teckenräknare, maximala och lägsta längdalternativ, ställa in platshållartext, hämta standardvärden från sammanhanget, ställa in standardvärden för den inloggade användaren och få standardvärden från kortkodsattribut.

Kontaktformulär 7 Tillägg och tillägg

För en kontakt Formulär 7 användare, följande formulär förlängningar rekommenderas. De är ett utmärkt komplement för att förbättra datainsamlingen; Flamingo är ett av tilläggen som gör underverk när de integreras i Contact Formulär 7. Med Flamingo kan du spara inskickade meddelanden via kontakten formulär i databasen. Bogo är ett annat flerspråkigt plugin som erbjuder dig språkpaket för Contact Formulär 7. En annan inkluderar kontakt Formulär 7 Databastillägg - CFDB7, som förhindrar förlust av viktig data.

Kontaktformulär 7 Formulärtyper

Kontakt Formulär 7 fungerar med följande formulär; Kontakt formulär, undersökning formulär, CRM ansluten formulär, dyka upp formulär, bokning och evenemangsregistrering formulär, jobbansökan formulär, bilduppladdning formulär, vittnesmål formulär, betalning eller donation formulär, abonnenttillväxt formulär, frontend-inlägg formulär, flera sidor formulär, ledarkvalificering formulär, omedelbar avisering formulär, offline formulär, och enkät formulär.

Kontaktformulär 7 integrationer

Kontaktformulär 7 består av olika integrationstyper; MailChimp-tillägget integrerar MailChimps e-postlistor med kontaktformuläret 7. Detta gör det möjligt för användaren att spara sina prenumeranter i en e-postlista. En annan integrationstyp är widgeten Void Contact Form 7, en sidbyggare som erbjuder lättanvända dra och släpp-funktioner. Bootstrap för kontaktformulär 7, ett plugin för kontaktformulär 7, ändrar kontaktformulärets utdata och utformar det i enlighet med teman med hjälp av Bootstrap CSS-ramverket.

Kontaktformulär 7 Delvis formulärinlämningar

Kontaktformuläret 7 kan säkert spara delar av inlämningar med hjälp av Flamingo.

Kontaktformulär 7 Spara för senare

Kontakt Formulär 7 har inte Spara formulär för senare funktioner; därför kan du förlora viktig data om formulär är kvar väntande.

Kontakt Formulär 7 Övergiven Formulär & Halvfylld Formulär

Kontaktformulär 7 innehåller funktioner för övergivna formulär, inklusive visning av användarens IP-adresser, skicka ett e-postmeddelande till användaren som övergav formuläret och visa listan över poster på administratörssidan för övergiven formulärinlämning.

Kontaktformulär 7 Form Funnel Analytics

Kontaktformulär 7 innehåller en flik för formuläranalys som visar formuläranalys som att hämta standardvärden från sammanhanget, ställa in värden för den inloggade användaren och hämta standardvärden från kortkodsattribut.

Kontaktformulr 7 Autosvar för e-post

Kontaktformuläret 7 omfattar funktionen för autosvar för e-post. Du måste välja <em>Använd Mail </em>kryssrutan och kopiera sedan din e-posts kortkod för att använda den här funktionen.

Kontakt Formulär 7 Vanliga frågor

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

Formulär faq

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

berika dina formulärdata
Använda sig av Responser med din befintliga formulärleverantör.
Mest Form 
Leverantörer
Spara delformulärinlämningar?
Spåra hänvisningar på partiella formulärinlämningar?
Förfyll Formulär När användaren kommer tillbaka?
(även utan spara och återuppta eller redigera länkar)
Inbyggd e-autosvarare?
Visa användarens plats; Land, stat och stad?
Visa användarens IP-typ; Edu, Business, VPN, ISP?
Visa användarorganisationsinformation?
Visa användarens enhet, källa och medium?
Skickar omedelbar avisering om potentiella kunder?
Automatisk falsk/riktig e-postvalidering?
Automatisk telefonvalidering för 200+ länder?
Övergiven e-post öppnad & klickspårning?
E-posta autosvarare från anpassad domän?
Övergiven formulärfältsanalys?
Komplett trattanalys från formulärstartare till övergivna och återställda potentiella kunder?
Visa användaraktivitet tidsstämpel för alla potentiella kunder?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish