Vad är Cognito Formulär?

Cognito Formulär är en online formulär byggplattform med ett tillgängligt gränssnitt och intuitiv design som gör den extremt enkel att använda även för en nybörjare. Cognito Formulär låter användaren skapa, utfärda och hantera formulär utan någon kodning eller andra komplicerade strukturer. Det ger användaren ett brett utbud av mallar med 20+ formulär fält som de kan använda för att skapa och stil obegränsat formulär enligt dem.

Cognito Formulär Nyckelfunktioner

Cognito Formulär har ett flexibelt dra-och-släpp-redigeringsverktyg som låter dig välja och anpassa en mall eller skapa en helt ny layout av rader och kolumner för varje fält för din formulär. Med sin intuitiva förmåga att flytta om fält och justera flervalsalternativ kan du skapa vackert utformade formulär och undersökningar i din stil.‍

Med verktyg som inkluderar typsnitt och bakgrundsbilder innehåller den också en otrolig funktion för responsiv formulär. Cognito formulär skapa sömlösa formulär som ändras beroende på användarens enhet för att undvika in- eller utzoomningar.

Den innehåller också tillståndslogik som gör det möjligt för respondenten att svara på frågor som är relaterade till dem och ger dem en unik väg genom hela formulär och flera sidor formulär att vända ditt komplex formulär till enkla med förloppsindikatorer och sidbrytningar. Den erbjuder också funktioner för elektroniska signaturer och dokumentsammanslagningar som snabbt skapar professionella dokument utan att slösa tid eller papper.

Cognito Formulär Tillägg och tillägg

Några av formulär Tillägg och tillägg för Cognito formulär är Microsoft Power Automate, Zapier, SharePoint, WordPress-plugin och Webhooks.

Kognitoformtyper

Cognito Formulär är en online formulär genererande plattform med en enkel och okomplicerad design som gör att en nybörjare kan skapa otroligt formulär av olika typer inom några minuter. Dessa formulär inkludera applikation Formulär, Kontakt Formulär, Kundservice Formulär, Medicinsk Formulär, Beställa Formulär, Registrering Formulär, Rapportering Formulär, Undersökning Formulär & Frågesporter.

Cognito Form integrationer

Cognito formulär tillåt integrationer med många applikationer för smidig kommunikation med din publik. Dessa typer inkluderar analys och rapportering, CMS- och CRM-integrationer, fildelning och lagring, betalningsprocessorer, marknadsföringsautomation, datahanteringsapplikationer och e-postapplikationer. Några av applikationerna som kategoriseras under dessa typer är Pipedrive, Trello, Google Drive, PayPal, Stripe, etc.

Cognito Formulär Partiell Formulär Bidrag

Det är nödvändigt att spara så mycket data du kan för att förbättra dina resultat. För detta, Cognito formulär erbjuder en möjlighet att spara delinlämningar. När respondenten trycker på spara-knappen på en delvis ifylld formulär, visas den på sidan Inlägg i listan över ofullständiga formulär som gör att du kan samla in den information du behöver utan att bli komplett.

Cognito Formulär Spara till senare

Cognito formulär innehåller en spara och återuppta-funktion som gör att respondenten kan spara sina framsteg för senare komplettering med en mer grundlig förståelse. Användaren kan lägga till en spara-växel i slutet som samlar in och sparar den ifyllda informationen. Det kommer också att skapa en länk som tar respondenten direkt till sin halva formulär tills de är färdiga. Cognito formulär låter dig också ställa in ett utgångsdatum för din formulär så att respondenterna kan fylla den med intervall men i tid.</p>

Cognito Formulär Övergiven Formulär & Halvfylld Formulär

Cognito Formulär erbjuder inte en Abandoned Formulär men med dess spara partiella inlämningsfunktion kan du se de sparade ofullständiga inläggen i din formulär. Respondenterna måste trycka på knappen spara eller skicka för att få sina uppgifter registrerade på sidan Anmälningar.

Cognito form trattanalys

Cognito Formulär arbetar med Google Analytics som hjälper till med datainsamling och bättre prestanda för din formulär genom att identifiera problemen och förbättra dem. Det hjälper till att exakt beräkna ROI för din PPC tillsammans med att ge förhandsförståelser om användarna som besöker din sida och formulär. Några av dessa KPI:er och mätvärden inkluderar:

Beteende på plats
Demografi
Enheten används
Geografi & omvandlingskurser
Remisskällor

Cognito Formulär E-posta Autosvarare

Cognito formulär har e-postmeddelanden för autosvar som hjälper till att förbättra relationerna med respondenterna genom att skicka dem ett godkännandemail om deras formulär inlämning eller ett bekräftelsekvitto efter ett köp. Den erbjuder också extra alternativ för att anpassa den genom att lägga till olika meddelanden, redigera temat eller ladda upp kopior av filer och dokument. Den innehåller också en möjlighet att skicka ett bekräftelsemail om det behövs.

Cognito Formulär faq

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

Formulär faq

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon oficia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua sätta en fågel på det bläckfisk enkaffe kaffe nulla assumenda shoreditch et.

berika dina formulärdata
Använda sig av Responser med din befintliga formulärleverantör.
Mest Form 
Leverantörer
Spara delformulärinlämningar?
Spåra hänvisningar på partiella formulärinlämningar?
Förfyll Formulär När användaren kommer tillbaka?
(även utan spara och återuppta eller redigera länkar)
Inbyggd e-autosvarare?
Visa användarens plats; Land, stat och stad?
Visa användarens IP-typ; Edu, Business, VPN, ISP?
Visa användarorganisationsinformation?
Visa användarens enhet, källa och medium?
Skickar omedelbar avisering om potentiella kunder?
Automatisk falsk/riktig e-postvalidering?
Automatisk telefonvalidering för 200+ länder?
Övergiven e-post öppnad & klickspårning?
E-posta autosvarare från anpassad domän?
Övergiven formulärfältsanalys?
Komplett trattanalys från formulärstartare till övergivna och återställda potentiella kunder?
Visa användaraktivitet tidsstämpel för alla potentiella kunder?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish